ROCKLIVE PROMOTION | KONTAKT

ROCKLIVE Festival, Koprivnica - 1.-3.9.2011. Open Air Festival | Kampus Koprivnica
Aktualno

HŽ osigurao popust za sve posjetitelje festivala!

HŽ Putnički prijevoz odobrava 40% popusta na sve povratne karte za posjetitelje RockLive Festivala. Prilikom kupnje povratne karte obavezno je naglasiti da se putuje na RockLive Festival. Karta mora biti ovjerena na info pultu festivala kako bi vrijedila za povratak. Popust se NE odnosi na mjesta udaljena manje od 25km od Koprivnice.

MC GHETTO PRIEST dodatno začinio RockLive Festival!

MC GHETTO PRIEST, poznat kao pjevač Asian Dub Foundationa, ovih je dana dao novu dimenziju RockLive Festivalu. Osim njega, poznata su 2 nova pobjednika demo natjecanja, raspored bendova i cijene ulaznica po danima, te niz D.J.a koji će posjetitelje zabavljati na 3 dodatna stagea.

Elemental, DeLyricum i Kein Engel - Rammstein Tribute, nova su jaka imena na RockLive Festivalu!

Novi izvođači RockLive Festival dodatno stvaraju sliku jednog od najboljih festivalskih line upova ove godine u Hrvatskoj. Na festival dolaze jedini i ne zamjenjivi – ELEMENTAL, a putem pozivnice od strane organizatora svoj nastup osigurali su i hiphop/ska/reggae bend DeLyricum, te Kein Engel – izvrstan Rammstein Tribute band.

CONDOR SKYE I DEFLAMOL POBJEDNICI DRUGOG KRUGA GLASOVANJA!

Nakon dvotjednog glasovanja posjetitelja stranice RockLive Festivala izabrana su prva dva izvođača koji će se predstaviti festivalskoj publici. Riječ je o varaždinskom stoner-metal bendu Condor Skye, te zagrebačkom rock bendu Deflamol.

BRAINS – NOVI HEADLINERI ROCKLIVE FESTIVALA!

Novi headliner RockLive Festival, ujedno i novo strano ime u line upu dolazi iz Mađarske. Riječ je o odličnom bandu BRAINS, predvodniku Mađarske scene, vrhunskom d'n'b/breakbeat live bandu!

Uz to, na pozornicu festivala stati će i mladi koprivnički bend EpePe, a od četvrtka 21. srpnja diže se cijena festivalske ulaznice.

PRIJAVE ZA SKATE & BMX NATJECANJE!

RockLive Festival, Warehouse i udruga Ekstremni sport Koprivnica pozivaju vas na "Skate & Bmx natjecanje"!

Natjecanja u kategorijama "SKATE" i "BMX" održati će se 2. i 3. rujna u koprivničkom Kampusu, bivša vojarna, dok će prvi dan festivala (1. rujna) biti rezerviran za trening vožnje.

POČELO GLASOVANJE ZA BENDOVE!

Glasovanje za bendove od kojih će neki nastupiti na ovogodišnjem festivalu je započelo. Izaberite svoj najdraži bend i pomozite mu da se nađe na izvrsnom line upu RockLive Festivala.

Također, završene su prijave za volontere. Izabrani volonteri biti će obaviješteni najkasnije do 10. srpnja.

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS POTVRDILI NASTUP!

Pips, Chips & Videoclips, bend koji je jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni; istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni - dolaze u Koprivnicu rasplesati sve poklonike domaće rock glazbe.

NAGRADNA IGRA - "BACKSTAGE AKREDITACIJA"!

Nagradna igra "Backstage akreditacija" za čak 4 posjetitelja značiti će mogućnost ulaska u backstage, druženje sa bendovima u backstage „ljetnikovcu“, te korištenje svih pogodnosti backstage-a.

COLD SNAP i 5 FESTIVALSKIH ZONA - NOVOST ROCKLIVE FESTIVALA!

Novi izovođač na RockLive Festivalu je jedan od trenutno najaktivnijih i najzanimljivijih domaćih metal bendova - Cold Snap

POZIV IZLAGAČIMA!

RockLive Festival upućuje javni poziv svim zainteresiranim izlagačima iz područja multimedije i performansa da se prijave za sudjelovanje na festivalu.
Više informacija o ovim kategorijama potražite pod rubrikom PRIJAVE - IZLAGAČI.

NOVI IZVOĐAČI - OVERFLOW i RHCP REAL TRIBUTE!

Vrijeme je za dva nova imena koja će dodatno osvježiti i onako bogat festivalski program.

Tako će se kao svojevrsni „domaćin“, na pozornici festivala pojaviti legendarni koprivnički bend Overflow, a uz njih tu su i Red Hot Chili Peppers Real Tribute, bend za kojeg posjetitelji njihovih koncerata tvrde kako je identičan originalu.
Krenula redovna pretprodaja ulaznica po novoj cijeni!

POSTOLAR TRIPPER - NOVO IME ROCKLIVE FESTIVALA!

Poznat je još jedan izvođač prvog RockLive Festivala koji će se od 1. do 3. rujna ove godine održati u koprivničkom Kampusu (bivša vojarna).
Kiril Džajkovski, Let 3 i Gustafi već su najavljeni izvođači, a njima se od danas pridružuje vesela ska atrakcija iz Zadra – POSTOLAR TRIPPER!!

POČINJE LIMITIRANA PRETPRODAJA ULAZNICA!

Nakon sitnih tehničkih problema zbog koji je došlo do kratke odgode početka pretprodaje ulaznica za ROCKLIVE FESTIVAL, iste kreću u pretprodaju od sutra, utorak 24. svibnja.
Kako je i prethodno najavljeno, riječ je o posebnoj prodaji festivalskih ulaznica po cijeni od samo 100kn u prvih 15 dana pretprodaje.
Dakle, ulaznice čiji je broj ograničen u prodaju kreću 24. svibnja, a zadnji dan prodaje je 7. lipnja.
Nakon toga u prodaju će krenuti redovna pretprodaja ulaznica.

Popis pretprodajnih mjesta potražite u rubrici "Karte".

KIRIL DŽAJKOVSKI, LET 3 I GUSTAFI - PRVA IMENA ROCKLIVE FESTIVALA!

Prvi potvrđeni izvođači ovogodišnjeg RockLive Festivala su headliner Kiril Džajkovski, te Let 3 i Gustafi.

Dok Kiril Džajkovski i Gustafi u Koprivnicu dolaze po prvi put, Let 3 su već stari znalci koprivničke publike.
Tri odlična i specifična glazbena imena na samom početku ove festivalske priče, garantiraju dobru zabavu i najluđi provod!

na vrh | naslovna

facebook | rocklive promotion